Portada

Portada

divendres, 20 de desembre del 2013

Autoproducció energètica contra les pujades de la llum

Arran de les noves pujades que es preveuen de la factura de la llum us volem parlar d'una campanya que ha engegat la cooperativa de consum SOM ENERGIA per reduir el cost energètic de les nostres llars.

SOM ENERGIA és una cooperativa de consum que compra al mercat elèctric energia que prové de fonts renovables i la comercialitza als seus socis. Dins del mercat liberal oligàrquic de l'energia elèctrica, SOM ENERGIA energia ha trobat una esquerda per fer la competència a les grans companyies energètiques que tots coneixem i que controlen els preus del mercat i influeixen directament als governs a l'hora de legislar.

La cooperativa ha emprés una campanya a favor de l'autoproducció de l'energia amb generació fotovoltaica. Gràcies a la col·laboració amb  principals industrials locals del sector, SOM ENERGIA oferta kits d'autoproducció a un preu molt atractiu. (Veieu el link: http://www.somenergia.coop/kits-d-autoproduccio).

Des del despatx convidem a tothom a estudiar aquesta proposta i oferim ajut a qui necessiti un cop de mà per reduir la seva factura elèctrica.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada