Portada

Portada

dimecres, 18 de desembre del 2013

Rehabilitació energètica factor 3 a les Planes.





Al mig de Collserola, a la urbanització de les Planes un client del despatx vol posar a llogar la seva torre familiar que té una superfície útil al voltant de 60 metres quadrats. Constructivament, l'edifici es troba en perfecte estat. El que li manca per ser habitable és el sistema de calefacció.

El client ens presenta dues opcions:
1.-Instal·lar calefacció amb gas: És necessari fer l'escomesa des del carrer, instal·lar la caldera, els tubs i els radiadors. Tot plegat costa: 5590.78€

2.-Instal·lar calefacció elèctrica: En aquest cas la instal·lació és senzilla ja que només fa falta posar els radiadors. Preu: 2044.00€

En tots dos casos, un cop instal·lada la calefacció, la qualificació energètica de la casa és una "G", la pitjor nota. Cal afegir també que el cost que tindrà calefactar la casa, sobretot en la segona opció, és molt alt per culpa del preu de l'electricitat.

Nosaltres presentem al client una nova opció:
Reduir la demanda d'energia de la casa rehabilitant l'envolupant per poder instal·lar l'estufa més petita de biomassa.

La rehabilitació de l'envolupant  consisteix en insuflar aïllament de cel·lulosa a les cambres d'aire de les façanes i canviar els vidres senzills per vidres dobles més aïllants. Aquesta rehabilitació té un factor 3, això significa que redueix la demanda energètica de la casa 3 cops.

El preu que presentem per a fer la rehabilitació i instal·lar l'estufa és de 4701.00€

Amb tot, la qualificació energètica de la casa millora fins a la lletra "D" i el cost de calefactar l'habitatge es redueix dràsticament. D'aquesta manera, el nostre client té més garanties de rebre la quota mensual sense problemes i redueix la petjada ecològica de la seva propietat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada