Portada

Portada

dijous, 10 de setembre de 2015

Reforma al carrer Viladomat


Us volem ensenyar els resultats d'una reforma integral que hem fet al carrer Viladomat de Barcelona.
Ens vam trobar amb un pis de dimensions estàndards però excessivament compartimentat. La idea principal del disseny ha sigut simplificar espais i donar importància al passadís com a espai central i vertebrador de l'habitatge. Una prestatgeria i la cuina donen ús al passadís que deixa de ser un element de simple pas i es converteix amb un espai amb programa.
La sala d'estar-menjador i la cuina queden separats pels mobles alts de la cuina que no arriben al sostre. D'aquesta manera els dos espais queden unificats i separats alhora.

Tan els clients com nosaltres estem molt satisfets de la feina feta.

Podeu veure les imatges en fase de projecte en "post" del 20 de març de 2015

























Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada