Portada

Portada

dimarts, 9 d’abril del 2019

Reforma cuina - sala d'estar a VallcarcaEs un plaer ensenyar-vos com una obra senzilla ha canviat els hàbits en un àtic de Vallcarca. Aquest pis tenia una cuina, un safareig i un menjador-sala d’estar com a peces individuals. La nostra intervenció ha sigut ben senzilla, unir-ho tot en una sol espai.

La cuina és la peça més important d’un habitatge perquè és el seu centre neuràlgic. Ha de ser útil, còmode i ordenada perquè hi hem de treballar d’una forma optimitzada i segura. Si a més a més, és espaiosa, lluminosa i agradable, la cuina es converteix amb un espai de reunió, de treball en equip i de relació entre les persones. Per aquest motiu ens agrada tant donar-li importància i obrir-la a la resta de peces de l’habitatge.


Si us fieu amb els detalls, veureu que el foc queda protegit pel mobiliari, que la rentadora, la caldera i el comptador de gas estan integrats dins dels armaris i que l’aigüera queda de cara a la sala en una taulell de gres porcellànic que serveix de nexe amb el menjador.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada